Over mij

Wie is het gezicht achter alle tekeningen, onder de naam FancyArt?
Ik ben Odette, 19 jaar oud, geboren en wonend in Amersfoort. In 2013 heb ik mijn VWO diploma, waarna ik eerst een tussenjaar heb gehad waarin ik mij met veel plezier helemaal op het tekenen heb gestort.
Op dit moment ben ik in mijn eerste jaar van de studie Communicatie en multimedia design in Utrecht.

Al van jongs af aan heb ik tekenen leuk gevonden, op hele jonge leeftijd heb ik zelfs nog tekenlesjes gevolgd.
Pas in 2012 ben ik serieuzer gaan tekenen en begonnen met kleine opdrachten voor bekenden, waar ik erg leuke en vooral motiverende reacties op kreeg. Sindsdien is het allemaal in een versnelling gekomen en heb ik altijd wel hele leuke opdrachten staan, van bekenden en onbekenden.

Mijn tekeningen probeer ik erg realistisch te maken. Ik doe mijn best om alle kleine details op bijvoorbeeld het koppie van jouw kat, het hoofd van je lievelingspaard of misschien de kleine zomersproeten van je vriend te tekenen! Op deze manier probeer ik het dier, of misschien wel de persoon die ik voor jou in opdracht teken zo op papier te krijgen zoals jij hem of haar kent.

Untitled-1

Naast het tekenen breng ik ook veel tijd door tussen de paarden, ik heb een eigen mini-shetlander en daarnaast verzorg ik twee Shetlanders.
Ook fotografeer ik wel eens, zo komt het ook wel eens voor dat ik wordt gevraagd om een kleine fotoshoot te komen doen waarna ik hieruit samen met de klant een foto kan kiezen welke wordt nagetekend.

Heb je nog vragen over mij, of over mijn tekeningen? Dan kun je contact met mij opnemen op de pagina ‘contact’ of zoek mijn pagina op, op facebook of instagram. Op de beginpagina van mijn site staan de links naar deze pagina’s!