Informatie

Ben je op zoek naar een tekening gemaakt met grafiet van je moeder, hond, katten, andere dieren of totaal iets anders? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Prijzen: hieronder staan de prijzen van de standaardformaten waarop ik werk, deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Mocht het formaat dat jij graag zou willen er niet tussen staan, dan betekent dat zeker niet dat het niet mogelijk is, neem dan even contact met mij op via het contactformulier!

A5 / 15x20cm – €95,-                                           DSC_2255b
A4 / 20x30cm – €190,-
A3 / 30x40cm – €275,-
40×50 cm – €400,-
A2 – €425,-

20x20cm – €170,-
30x30cm – €260,-
40x40cm – €370,-

Extra opties:
Het is mogelijk om een achtergrond te laten tekenen, een achtergrond zoals op de voorbeeldfoto, maar ook van andere foto’s. De kosten hiervan variëren van €20 tot en met €50, afhankelijk van het formaat en de details.

Wil je meerdere dieren / mensen in één tekening? Dat is mogelijk!
Staan de mensen / dieren niet op 1 foto? Dan is het vaak nog steeds mogelijk.
Per extra mens of dier vraag ik een toeslag van €20.

Je kunt altijd vrijblijvend naar de kosten voor jou idee vragen!

De foto: voor opdrachten werk ik het liefst met digitale foto’s op een zo’n hoog mogelijke resolutie. Wanneer je alleen een afgedrukte foto hebt kun je natuurlijk ook contact met mij opnemen en kunnen we kijken of die foto geschikt is om een een mooie tekening te maken naar tevredenheid van jou en mij.

Wachttijd: wanneer je een opdracht plaatst moet je er rekening mee houden dat de wachttijd ongeveer 3 maanden is. Dit is vrij lastig in te schatten omdat de ene tekening weer net wat meer tijd inneemt dan de andere, en ik niet altijd in kan schatten hoeveel tijd in naast de studie over heb. Over een tekening op A4 formaat doe ik bijvoorbeeld al snel 20-25 uur en een tekening op A2 formaat 75-90 uur.

Spoedopdrachten: moet de tekening op korte termijn af zijn? Dit is mogelijk, als je even contact met mij opneemt kunnen we bespreken of de termijn haalbaar is en kan ik vertellen wat voor bedrag er bovenop komt.